Matchen som ägde rum på stadion Vasil Levski, de två lagen sedan början minuter av spelet redan lanserat en annan blodiga attacken med ett utropstecken. I minut 12 hade hemma fans kullerbytta med glädje som mål i tryck av fotbollströjor barn Jonathan Cafu. Målet var att dra sker efter att spelaren noterade sitt namn på resultattavlan kunna göra assist för det andra målet i tryck Claudiu Keseru i den 15: e minuten.

Football News Arsene Wenger vänder tills rörd av andan i Arsenal-spelare. Vad de visar är mycket avtryck motståndare Ludogorets dihatinya.Pelatih Arsenal 67 barcelona tröja år gammal faktiskt har uppgett att spelarna verkligen ser fantastiska i spelet tisdag kväll. Kommentarer på gamla tränare var rätt, eftersom de Gunners som hade kvar två mål kan fortfarande vända situationen slutresultatet 3-2 i Champions League matchen.

Trots att han hade lämnat bakom två mål från värdar, tottenham hotspurs tröja Arsenal fruktade på den europeiska scenen och förstärkte erfarna spelare och sedan skära gapet genom en hård spark och snabbt räkna Granit Xhaka i 20.Jelang minuter för att avsluta den första halvan, Olivier Giroud som återhämtar sig från skada visat sig kunna utjämnas genom en nick från chefen för bete från Aaron Ramsey. Under andra halvåret, efter att få en remiss från Ruan Wnger i skåpet vid halvtid de kunde dominera.

 

 

 

brasiliansk skönhet Suzy Cortez har kommit i Ryssland för en fotosession med Ryssland 'VM 2016 maskot - Zabivaka den Manchester City Tröja fräcka wolf.Cortez är inte främmande för sportevenemang, efter att ha medverkat i ett speciellt Liverpool Tröja foto-shoot för Playboy Mexiko i augusti för att markera OS Rio. Hon kom på måndag, rapporterar Real Madrid Tröja Sputnik.The VM fotosession förnyade brasilianska modellen 's relation med rysk fotboll. Under VM 2014 blev hon valt att vara det ryska laget 'är brasiliansk musa.' Den Arrangörerna bestämde att jag ser ut som den ryska skådespelerskan Ekaterina Guseva, och uppmanade mig att vara 'ansikte'Manchester United Tröja av det ryska laget. Jag var smickrad att de valde mig för att representera Ryssland. Jag vet att detta är ett underbart land, med de vackraste kvinnorna i världen, 'Cortez av vägtullar ryska tidningen Komsomolskaja Pravda på Monday.Russia' VM maskot, Zabivaka den fräcka varg, avtäcktes som 2018 VM maskot på ryska tv på lördag. Zabivaka slå konkurrens från en tiger och en Real Madrid Tröja Barn katt att bli VM maskot, vann 53 procent av den ryska allmän omröstning.