fotbollströjor manchester citys spelare i omklädningsrummet

fotbollströjor manchester citys spelare i omklädningsrummet

Pep Guardiola höll hans Manchester Citys spelare i omklädningsrummet i nästan en timme efter en attraktion 1-1 med Southampton betydde klubban hade nu gått fem matcher utan seger trots resultatet tar dem tillbaka till toppen av Premier League.The staden INSISTERADE fotbollströjor chef att han inte ventilera sin ilska på en trupp som startade sin första säsong i laddning på Eastlands med 10 på varandra följande victories.But Klart han var frustrerad av en förlust av form messi tröja som har sett dem slagen på Tottenham Hotspur psg tröja och hölls hemma av Everton och nu, Southampton, i sina senaste tre liga utflykter.

Suppleant Kelechi Iheanacho åtminstone bärgats en punkt för City och motverkas en första halv öppningsmålet från Nathan Redmond.Guardiola 'humör inte kan ha hjälpt av det faktum att en dålig misstag från England försvarare John Stones - en liknande som gjorde av målvakten Claudio Bravo i Monday förlust för Barcelona - begåvad Southampton Recensioner deras mål, spanjoren INSISTERADE Även om han hade inga problem med sådana misstag.

 

 

Wayne Rooney anser att han var offer Roma Tröja Danmark Tröja för 'skamligt' behandling efter offentliggörandet av bilder som visade honom Umgänge på England 'team hotell när på landslagsuppdrag förra weekend.The England och Manchester United kaptenen sa att han fick ett' bristande respekt 'av media efter att han gick i en bröllopsfest i mellan matcherna mot Skottland och Spain.Rooney fick kritik på vissa håll, och stöd i andra, efter bilderna såldes till en tidning och han hamnade' utan förbehåll 'adjö till interims Manchester United Tröja England manager Gareth Southgate över bilderna den som han sade var 'olämpligt' för någon i hans position.After United 's 1-1 Premier League rita med Arsenal på Brasilien Tröja lördag han var i mindre ursäkt humör, irriterade Furore över hans beteende hade underlåtit att avta i media. 'Vad' s pågått är skamligt, 'Reportrar av vägtullar Rooney.' I 'm stolt över att spela för mitt land och jag' är stolt över mina prestationer. 'Det' s inte färdig ännu. Jag tror att det 's pågått är skamligt. Det visar en bristande respekt och jag tror nog. Det' är allt jag vill säga. real madrid tröja barn 'United managern José Mourinho försvarade sin kapten på fredag, skyller England för att inte skydda honom ,